top of page
SERVEIS

A continuació podràs veure una breu descripció dels serveis que es realitzen en el centre de Pedralbes o en el de Sesrovires, per ampliar informació o resoldre algun dubte contacta amb nosaltres.

ENTRENAMENT PERSONAL (Pedralbes)

És l'activitat física planificada, supervisada i amb atenció exclusiva per part d'un professional especialitzat.
Amb l'entrenament personal i el propi compromís de l'entrenat es poden aconseguir més eficaçment els objectius proposats (perdre pes, recuperar-se d'una lesió, córrer una marxa popular, etc), ja que posem els nostres coneixements i llarga experiència en l'activitat física per adaptar contínuament l'entrenament a la progressió de cada persona.

Disposem d'una equilibrada combinació de material tradicional però de contrastada funcionalitat amb aparells d'última generació: des la pilota medicinal a la màquina d'electroestimulació global. Possibilitat d'entrenar en parelles i en grups reduïts.DISPONIBLE EN DOMICILIS

FISIOTERAPIA / OSTEOPATIA (Pedralbes - Sesrovires - Ripollet)

 

Teràpia manual global, que utilitza totes les eines que disposa per realitzar un diagnòstic precís, d'aquesta manera tractar, no només la zona de dolor sinó la causa que està provocant aquesta disfunció.

L'objectiu és harmonitzar totes les estructures del cos (músculs, articulacions, òrgans…) per disminuir i/o prevenir el dolor.
El terapeuta utilitza tècniques cranials, viscerals i articulessis actuant d'aquesta manera a nivell mecànic, fluídic, neurològic, visceral i emocional.
La fisioteràpia i la osteopatía poden beneficiar a qualsevol persona, des de nounats, tercera edat, embarassades, esportistes… no només com a tractament, sinó també a nivell preventiu.

 

DISPONIBLE EN DOMICILIS

 

 DIETES PERSONALITZADES I EDUCACIÓ ALIMENTÀRIA (Pedralbes)​

 

 • Pèrdua de pes

 • Alimentació infantil i per a embarassades

 • Intoleràncies alimentàries i patologia.

QUIROMASSATGE / TERAPIES MANUALS (Pedralbes - Sesrovires - Ripollet)
 • Relaxant: Massatge lent i superficial amb olis essencials, aporta tranquil·litat i serenitat.

 • Terapèutic/descontracturant: Massatge profund per reduir molèsties i sobrecàrregues musculars, problemes circulatoris,...

 • Esportiu: Combinació de massatge profund i estimulant amb estiraments musculars assistits.

 • Drenatge limfàtic: Maniobres manuals molt suaus i específiques, amb l'objectiu de drenar la limfa. Com a indicacions més freqüents tenim, cames cansades i/o inflades, varius, afectació dels ganglis limfàtics…

 • Anticel·lulitic: Combinació de tècniques específiques de massatge amb electroterapia, per tonificar la zona abdominal o glútea.

 • Reflexologia podal: Estimulació de les terminacions nervioses de la planta del peu, amb l'objectiu no solament de tractar molèsties sinó també de prevenir-les i equilibrar la resta del cos. Actua de forma referida sobre les articulacions, els òrgans, les glàndules i la musculatura.

 • Reiki: Es una tècnica de transmissió d’energia vital per imposició de mans, es un mètode natural d’equilibrar, restaurar i perfeccionar: ment, emocions i cos, creant així un estat d’harmonia i afavorint l’autocuració del pacient.

DISPONIBLE EN DOMICILIS

 

HOMEOPATÍA I KINESIOLOGÍA (Pedralbes)
  
 • L'homeopatia és la prescripció de medicaments elaborats amb productes naturals, sense contraindicacions o efectes adversos, amb l'objectiu de recuperar la salut física i emocional.

 • La kinesiologia es basa en un diàleg entre el terapeuta i la resposta del pacient amb una tècnica no invasiva de test que permet una correcció tant estructural com química i emocional.

ESTÉTICA PERSONALIZADA (Pedralbes)
La salut de la pell suposa un dels pilars del benestar físic i emocional. La seva cura contribueix a incrementar la qualitat de vida i és fonamental en les relacions socials i professionals. L'estètica en KAIZEN SALUD és un puntal més per a la millora integral de la persona.
 • Per l'estètica facial: antiacné, hidratant, reafirmant, vitamina C (antioxidant) , oxigenant, antiaging , depilacions

 • Per l'estètica corporal : reafirmant, drenant, anticel·lulític, antiestries, reductor , depilacions .

 • Micropigmentació (maquillatge permanent) amb dues línies d'intervenció: Estètica (celles, ulls, llavis) o paramédica (cicatrius, reconstrucció mamària ) .

A més dels productes de màxima qualitat i de l'art professional, KAIZEN SALUD disposa de la aparatologia de medicina estètica necessària per aconseguir un millor rendiment de la pell del client.
FOTODEPILACIÓ (Sesrovires)
  

Col·laborem amb Princess beauty esthetic, que ens ofereixen els seus serveis de fotodepilació per l’eliminació del pèl no desitjat, mitjançant la utilització d’un raig lluminós (Llum polsada otambé anomenada IPL). Depenent de les característiques del pèl, el número de sessions solen ser de 8 a 10.

Sabem com és d’important sentir-se bé per fora per estar bé per dins, i sobretot poder optimitzar el temps, per això apostem per la fotodepilació perquè puguis oblidar-te del pèl per sempre.

ACUPUNTURA XINA I JAPONESA (Pedralbes)

L'acupuntura, és una de les tècniques més usades dins de la medicina tradicional xinesa, que basa el seu mecanisme d'acció en el restabliment de l'equilibri en el flux d'energies. Promou la salut i prevé la malaltia a través del reforç del nostre sistema immunològic. L'Organització Mundial de la Salut (OMS) reconeix a l'acupuntura com a complement eficaç per a un variat espectre de malalties, especialment de caràcter crònic. D'altra banda, aquest tipus de teràpia implica per al pacient el poder reduir la ingesta de fàrmacs, així com significa una ajuda per a la reducció del dolor en procediments quirúrgics. Equilibri, tranquil·litat i pràctiques naturals són les premisses bàsiques amb les quals treballem. Oferim tractaments alternatius que van més enllà de la medicina convencional, però que a la vegada poden ser complementaris d'aquesta última. Usem tècniques que es caracteritzen per ser efectives, subtils i indolores. Permetent-nos amb elles l'acostament a la població infantil. Ens basem en els principis de l'acupuntura xinesa, i la sensibilitat de les tècniques de l'escola Japonesa.
Intentem tractar a l'individu, tenint en compte les seves necessitats específiques, de forma holística, segura i efectiva, amb tractaments individualitzats. El nostre objectiu és tractar la causa de la malaltia eliminant així l'arrel del problema i les seves conseqüències. Els nostres tractaments van enfocats a:

 • DEPRESSIÓ I ANSIETAT / TRASTORNS PSICOEMOCIONALS  

strès, ansietat, depressió, fatiga, irritabilitat, malestar...taquicàrdies, migranya, insomni, vertigen, i tot trastorn emocional en els seus molt diversos aspectes i graus.
Dolor,  fatiga i altres trastorns de difícil classificació:  dolències òssies, musculars i articulars, fibromialgia, fatiga crònica, artritis, insomni, migranyes, alimentació desordenada, hàbits nocius. 

 • SÍNDROMES DOLOROSES

Lumbàlgies, cervicalgias, ciatalgias, hèrnia discal, espatlla, dolor en articulacions, genolls, artritis, artrosis, paràlisi facial i qualsevol tipus de dolor físic.

 • FERTILITAT, EMBARÀS, MENOPAUSA

Trastorns menstruals (dolor, cicles irregulars, hemorràgia excessiva o escassa...)

 • PEDIATRÍA

Bronquitis, otitis, asma, alteracions digestives, èczemes i altres problemes infantils. 

 • DERMATOLOGIA

Acne, èczemes, psoriasis, urticarias, i altres trastorns de la pell.

 • ALTRES TRACTAMENTS

Sent fidels a La nostra màxima "que a tots no ens serveixen les mateixes coses ..." Emprem una àmplia varietat de mètodes d'acupuntura i teràpies afins, acostant-nos a cada pacient en particular, tenint en compte les seves necessitats.

pni web.png
PSICONEUROIMMUNOLOGIA CLÍNICA (PNI) (Pedralbes - Sesrovires - online)

Cada individu és únic i necessita unes eines diferents per millorar la seva salut i benestar, per aconseguir baixar pes, dormir millor o bé per fer una rutina d'exercicis.

Gràcies als nostres professionals en pni, podem ajudar-te i motivar-te per a millorar el teu estil de vida, ja que aquesta disciplina estudia la interacció entre els processos psicològics, el sistema nerviós, el sistema immunitari i el digestiu, i el seu efecte sobre la salut.

Una visió transversal del nostre organisme a nivell emocionali físic que ens ajuda a conèixer a la persona i així, poder establir uns hàbits saludables i perdurables en el temps.

 

¿Què ens aporta la pni?

 • Eines a nviell alimentari, per desinflamar, desintoxicar, fer dejuni conscient i supervisat.

 • Consells i pautes per descansar millor segons el que necessita el nostre cos.

 • Una guía per fer exercici saludable i específic per a cada persona.

 • Un patró per prendre el sol, connectar ambla naturalessa i millorar l'aport vitamínic per a cada persona.

 • Recolzament psicològic i emocional per aconseguir allò que desitjem.

 

raindrop-massage-ii-800.webp
3.png

TERÀPIA RAINDROP (Pedralbes-Sesrovires)

És una pràctica única basada en mètodes que s'han utilitzat durant segles per al benestar de cos i ment. Inspirada en la tradició dels natius americans d'observar l'aurora boreal mentre inhalen el reconfortant aroma dels arbres de coníferes properes, la tècnica Raindrop ajuda a equilibrar i harmonitzar el cos combinant massatges específics i enfocs d´energía, mitjançant els olis essencials.

Amb poques sessions gràcies a al massatge, anem a activar un seguit d'accions positives internes que ajudaran a:

 • Activar la circulació sanguínia i limfàtica, desintoxicant el cos i reduint la inflamació.

 • Millorar l'aspecte de la pell eliminant toxines i nodrint-les de fora amb olis essencials de primera qualitat.

 • Descarregar la tensió, combatre la rigidesa corporal i reduir el dolor localitzat.

 • Disminuir els nivells d'estrès, baixant l'hormona cortisol en l'organisme.

 • Ajudar a combatre l'ansietat, la depressió, l'insomni etc. estimulant la secreció de les hormones (serotonina, oxitocina, dopamina, melatonina) encarregades de mantenir en equilibri l'estat d'ànim i el bon descans.

 • Millorar el sistema de defenses, activant el sistema immune d'una manera suau i gentil.

 • A més de tot el que s'ha dit fins aquí, aquest massatge resulta de gran ajuda també en cas de problemes menstruals o recerca d'embaràs i, amb les seves degudes precaucions i adaptacions es pot aplicar durant la gestació, el part, el post part i la infància.

Aquest tractament es realitza amb olis essencials demàxima qualitat, una combinació d'aromes i sentir que et transportarà pau i harmonia al teu cos i ment.

15007-0060.JPG
Elia_BN_-308.jpg

PACK EMBARÀS EN BONES MANS (Sesrovires)

És un servei multidisciplinari per acompanyar a la futura mare en aquest procés tan bonic que és l'embaràs. Neix arran de la vivència pròpia de la coordina del projecte, Sonia Aurell. La seva maternitat la remou de tal manera que decideix crear un servei únic per a la salut de les mares i dels seus nadons.

 • Psiconeuroimmunologia clínica: A través d'aquesta disciplina es guiarà a la mare perquè sàpiga quins aliments són els que més la nodreixen a ella i el seu nadó, en les diferents etapes de l'embaràs. Juntament amb la gestió emocional i hàbits saludables es treballarà per aconseguir la correcta programació de la salut per al seu nadó, ja inclòs abans de néixer.

 • Osteopatia gestacional: Mitjançant tècniques osteopàtiques s'acompanyaran els canvi físics que es van produint durant la gestació, per evitar tensions i resoldre possibles sobrecàrregues. Si la mare té una bona mobilitat corporal, permetrà que el nadó pugui tenir prou espai, donant major comoditat a tots dos en totes les etapes de l'embaràs.

PACK POST-PART CONSCIENT (Sesrovires)

 

Durant el post-part hi ha un cóctel hormonal molt potent, els dubtes, la manca de son, el cansament i que el centre d'atenció passa al nostre nadó, fa que la mare pugui descuidar la seva salut física i emocional. El nostre objectiu és acompanyar la mare a la recuperació física i emocional, sostenir perquè pugui sostenir el seu nadó.

 • Psiconeuroimmunologia clínica: S'acompanya aquesta etapa establint pautes i hàbits alimentaris i de salut emocional per afavorir la recuperació de la mare a nivell físic i emocional. A més si es decideix per la lactància materna, la mare li transmetrà la seva flora bacteriana al seu bebè, i la qualitat dependrà de la bona alimentació de la mare en aquest període.

 • Osteopatia mare+nadó: Durant el primer any de vida, en el qual encara no s'han tancat les sutures cranials, és un molt bon moment per fer una revisió osteopàtica al nadó. Els còlics, irritabilitat, les deformacions del cap (plagiocefàlies), retard maduratiu ... son situacions en què es poden veure beneficiades del tractament osteopàtic. Recomanable especialment en aquelles situacions en què el part ha estat instrumentalitzat o bé cesària. S'ofereix també sessió a la mare, per ajudar-la a la recuperació física i emocional durant el post-part.

thumbnail_logo negativo FORMACION.jpg
ig TELETRABAJO.png
FORMACIÓ (online, empreses, particulars)

 

Des KAIZEN SALUD FORMACIÓN oferim cursos d'ergonomia, hàbits saludables i gestió de l'estrès, dirigit tant a col·lectius, empreses com persones individuals que vulguin millorar el seu benestar.

 

Actualment disposem deL Monogràfic Sobreviu al Teletreball, en format online, ja que cada vegada més persones treballen amb l'ordinador, portàtil o dispositiu electrònic des de casa. Són moltes les persones, que han hagut d'adaptar despatxos i espais per poder tenir un lloc on treballar. La llum, la taula, la cadira, la posició del nostre cos ... són algunes de les variants que hem de tenir en compte a l'hora d'optimitzar el nostre ambient de treball i millorar la nostra producció.

 

Aquest curs t'ajudarà a:

 • Adquirir conceptes d'ergonomia i a adaptar el mobiliari de casa.

 • Optimitzar l'ambient on treballarem.

 • Obtenir consells i eines per millorar la teva postura durant el treball amb l'ordinador.

 • Aprendre a gestionar les teves pauses i a millorar l'estructura de la feina, controlant el temps operatiu i de descans (mètode pomodoro).

 • Incorporar exercicis pràctics per evitar dolors musculars i enfortir l'esquena.

 • Millorar la qualitat de vida, incrementar la productivitat i rendiment a l'experimentar un major benestar.

bottom of page