top of page

PREGUNTES FREQÜENTS

01

​On esteu? Com arribar? Quin horari feu?

A Barcelona: Dr. Ferran 16.
Metro línia 3 (Maria Cristina), Trambaix (Maria Cristina). Autobús línies 66, 70, 72, N7 (codi parada 0866)

 

A Sant Esteve Sesrovires: Avinguda Montserrat, 18 semisòtan A.
Horari convingut entre terapeuta i pacient.

02

Com demanar hora?Kaizen Salud Pedralbes: Trucant al 932 802 317, en horari d'atenció telefònica, preferentment de 10h a 14h, de dilluns a divendres. En cas de no poder atendre-li en aquest moment, pot deixar un missatge i el terapeuta més adequat al seu cas procedirà a contactar amb vostè.

Kaizen Salud Sesrovires: Trucant al 659 913 373 deixant un missatge de veu o via whatsapp.

03

Amb quines mútues treballeu? 

 

Amb mútues que donen l'opció de contra reemborsament amb llibertat d'elecció de terapeuta per part de l'assegurat. 

04

Quant dura un tractament?

 

La durada estàndard d'una sessió és d'uns 50’ de temps efectiu. Normalment, en la primera visita es realitza la història clínica a més del tractament, amb el que la durada sol ser major (1h 15’ aprox.). Però en qualsevol cas, amb la finalitat de personalitzar al màxim la teràpia, podem donar diferents solucions per a la durada de la sessió/classe.

05

I si haig de descontinuar el tractament, hi ha algun problema?

Les teràpies que oferim tenen per objectiu, a més de millorar la salut de la persona, educar sobre la importància que té el participar de manera activa en el procés de curació. Per tant el tractament (que no és el mateix que les sessions amb Kaizen Salud) només es descontinúa per desig del pacient. El terapeuta facilita informació, proporciona el programa d'exercicis i assessorament hi hagi o no hi hagi continuïtat amb les sessions de Kaizen salud. 

06

Em pot anar bé seguir el mateix tractament que un familiar o un amic?

 ​

Un dels principis de Kaizen Salud és el de la individualització de les teràpies. Existeixen diferents factors i variables en els potencials de salut d'una persona que poden fer que una teràpia-protocol no s'ajusti tan adequadament a una persona com al seu familiar o amic. Recomanem sempre consultar al terapeuta responsable del tractament, qui, en la mesura possible, realitzarà els ajustos necessaris per adaptar-li aquest tractament. 

07

Per a qui es recomana l'entrenament personal?El moviment és, a més de principi, sinònim de vida. Qualsevol persona, independentment de la seva edat i condició, desenvolupa una necessitat vital de moviment. L'entrenament personal és un vehicle fiable per desenvolupar aquesta necessitat i, per tant, està recomanat a totes les persones que, per motius varis (lesió, preparació esportiva, sedentarisme, estrès, estètica, autonomia, etc.) són conscients dels seus beneficis.

08

És beneficiosa la fisioteràpia per a qualsevol persona?

 

Exercir la voluntat de cuidar-se és necessàriament beneficiós per a qualsevol persona, ja sigui mitjançant la rehabilitació, la prevenció, la rutina,… És responsabilitat del fisioterapeuta que aquest acte positiu de la persona es correspongui amb una bona praxi. Llavors, el benefici està assegurat.

09

El osteòpata només tracta ossos?

El osteópata explora i pot tractar totes les estructures del cos inclosos els ossos, articulacions, músculs, tendons, lligaments, però sense oblidar els òrgans, vísceres, nervis i vassos, ja siguin sanguinis o limfàtics. Per degut a que totes aquestes estructures estan entrellaçades, una disfunció (lesió osteopática) en un teixit o òrgan pot afectar a la resta. Per això, la importància del tractament osteopàtic radica a trobar la causa principal de la lesió, ja estigui a nivell ossi o en una altra estructura.

 

10

La osteopatía em pot ajudar a tractar la migranya/mal de cap?

Existeixen diferents tipus de mals de cap, l'osteòpata a través de la història clínica valorarà cada cas en particular.
Cal diferenciar les migranyes produïdes per problemes de la pressió arterial, per irritació nerviosa, si afecta a tot el cap o no, també si van acompanyades de més símptomes com a marejos i vòmits. D'altra banda el mal de cap o cefalea tensional, sol ser produïda per la tensió a la zona cervical, que genera dolor a la base del crani.
En funció de cada cas específic, podran utilitzar-se tècniques cranials (valoració de les sutures del crani), tècniques de manipulació articular de la zona cervical, tècniques d'inhibició muscular (descontracturar), entre unes altres.
L'efectivitat del tractament, dependrà òbviament de les causes de la migranya o de la cefalea tensional, i en algunes ocasions, s'haurà de complementar el tractament amb canvis en la dieta, o tractament mèdic
per controlar per exemple, la hipertensió.

bottom of page